Menteşe haberleri; Menteşe haber 1
HABER

Menteşe haberleri

Menteşe | Haber | News

Menteşe
HABER

Menteşe'de işyerine silahlı saldırı

 

Muğla hastaneleri

48 Haber (GHA) - 29.04.2024 - Menteşe'de işyerine silahlı saldırı / Armed attack on workplace in Menteşe

Menteşe'de inşaat malzemeleri satılan bir iş yerine sabah saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganlar aranıyor.

Muğla Menteşe ilçesinde sabah saatlerinde Orhaniye Mahallesi'nde inşaat malzemeleri satılan iş yerine silahlı saldırı düzenlendi. M.B.'ye ait nalburiye, hırdavat ve inşaat malzemeleri satılan bir işyerinin çalışanları sabah işyerine geldiklerinde camlarda mermi izi gördü.

Menteşe Orhaniye mahallesindeki işyerinin çalışanları durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri delil çalışması yaptı. Çevredeki güvenlik kameralarının görüntüleri de incelemeye alındı. Yapılan incelemeler sonucunda işyerine 7 kere ateşli silahla saldırı düzenlendiği anlaşıldı.

Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı, işyerinin kapalı olduğu saatlerde gerçekleştirildiği değerlendirilen silahlı saldırı sonrası işyeri sahibi M.B. polis merkezinde mağdur sıfatıyla ifade verdi. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı saldırıyla ilgili soruşturma başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri delil topladı ve şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Etkinlik Takvimi

TEK TIKLA TÜM MUĞLA - İlçe ilçe Muğla'daki etkinlikler. Konser, sergi, söyleşi, yarışma, spor, tiyatro, panel, anma, eylem, toplantı, sinema, imza günü, festival, kutlama vd... MUĞLA ETKİNLİK TAKVİMİ. TIKLA

 

Muğla Yemekleri Tarifleri

TAGS;

Menteşe

Menteşe sıcak haber

Menteşe Haberleri